Are you the publisher? Claim or contact us about this channel


Embed this content in your HTML

Search

Report adult content:

click to rate:

Account: (login)

More Channels


Channel Catalog


Channel Description:

En blogg om inredning! Inläggen sker i samarbete med mitt eget företag Annelie Palmqvist Design AB

(Page 1) | 2 | 3 | .... | 130 | newer

  0 0
 • 11/17/12--08:01: Lugn lördag
 • En sväng till stan blev det idag... lite julklappsinköp och så har vi faktiskt redan börjat med inköp inför nyårsfesten som vi ska ha här hemma hos oss. 16 personer blir vi, så då behöver man planera ett tag innan. Dukning i enhetlig stil för 16 personer vill man ju ha, och då fick vi komplettera lite :-)

  lykta i plåt som står på golvet i hallen under spegeln

  Lyktan under spegeln hamnade här idag... egentligen en plats tänkt för en glaslykta som vi köpte på Cervera idag, men den passade bättre i trappan upp till andra våning.

  glasbehållare med silverdetaljer från Cervera. Pyntad med mossa, kottar, ljus och silverstjärnor.
   
   I går kväll hjälpte yngste sonen oss att sätta igen ett sådant där litet valv i väggen som var populärt för mååånga år sedan :-) Äldsta sonen har varit här och spacklat idag.. så snart är vi igång med att sätta upp själva tapeten. Perfekt att få hjälp :-)
   
  Ha det gott!

  0 0
 • 11/18/12--23:07: Stövlar med kors
 • Bloggutmaningen har hunnit till bokstaven S... som i stövlar från Scorett! Lite annorlunda med nitar i guld och silver i form av ett kors :-)

  Stövlar i svart med nitar i guld och silver i ett kors från Scorett. De fanns två varianter till, som också liknade flaggor på stöveln.

  Skor och klockor är jag lite extra svag för... himla kul att ha lite olika att byta mellan :-) Just de här stövlarna fanns i tre varianter... "flaggkänsla" på de andra också, men på ett annat sätt.

  Klockor har jag alltid tyckt varit lite extra kul eftersom jag... håll i er... inte brukar använda andra smycken än bara mina vigselringar. Jag har faktiskt inte tyckt att det varit snyggt med smycken :-) MEN... nu finns det ju lite roligare smycken i affärerna!! Märket Tree by Billgren gör riktigt snygga smycken har jag bland annat insett!  Kanske blir det lite mer smycken för min del framöver :-)

  Svarta stövlar med ett kors från Scorett. Stövlarna har nitar i guld och silver i form av ett kors. Stövlar 2012.

  Ha det gott!

  0 0
 • 11/19/12--21:56: T som i...
 • ...Tree by Billgren! Smycken som både killar och tjejer kan använda. Riktigt snygga... lite rockig stil.

  Tree by Billgren. Smycken unisex i rockig stil. Fräcka smycken.

  Min "lediga" dag ägnade jag åt att måla julmotiv på förmiddagen... eftermiddagen smet jag in till Gallerian :-) Ibland behöver man shoppa ensam...hm, wonder why? Nyfikna får hålla sig borta så att säga.  Känns bra... kan pricka av i listan en efter en nu :-) Jag vill verkligen inte springa runt i sista minuten och känna stress. Det gjorde vi ett år, och den känslan vill jag inte vara med om igen. Panik!!

  Katalog med smycken från Tree by Billgren.
   
  Jag som inte haft smycken sedan tonårstiden... och det är lääääänge sedan, hehe.. hittade faktiskt ett armband till mig själv också!! Det blev inte "Tree" denna gång... men jag ska allt hålla koll på detta märke i butiken från och med nu.
   
  Armband som man virar flera varv runt handleden. Färgerna silver, guld och brons varvas.
  
   
  Fler bidrag i bokstavsutmaningen A-Ö kan du hitta här.

  Ha det gott!

  0 0
 • 11/20/12--21:00: Adventstips DIY
 • Årets första glögg!! Inte för att jag är helt stormfötjust i glögg, men klart att det känns lite som att det snart är advent då :-) Brickan jag målade med skoltavelfärg kom väl till pass...

  DIY adventspyssel 2012. Inspiration julen 2012. DIY julpyssel 2012. Måla en bricka med griffeltavelfärg och skriv namn på de olika grönmögelostarna till pepparkakorna. Blue Alp är en favorit som passar jättebra till pepparkakorna.

  Smart sätt att hålla koll på vilka ostar man ska köpa nästa gång :-) Vi hittade vår favorit: Blue Alp! Lite mildare än de andra och riktigt god smak till pepparkakan!

  Adventspyssel. Måla en träbricka med skoltavelfärg och skriv text till sådant som du vill märka ut, t ex olika ostar eller om det ä alkohol eller inte i välkomstdrinken. Inspiration till pyssel för jul och advent.

  Brickan kan man ju också använda när man serverar glögg eller välkomstdrinkar till många... till att markera vilka som innehåller alkohol och vilka som är alkoholfria :-) Eller till en ostbricka med olika ostar och kex...

  Måla skoltavelfärg på en bricka och skriv ut namn på grönmögelostarna. Då blir det lättare att provsmaka vilka ostar som man gillar bäst till pepparkakorna. Glögg, pepparkakor och ostar. Adventspyssel 2012.

  En helt vanlig tisdagkväll...men lite extra mysigt med glögg, ostar och pepparkakor :-)

  Mysig kväll med olika grönmögelostar och glögg. Pyssel man kan göra själv till advent 2012. Måla brickan med griffeltavelfärg och skriv ut namnen på ostarna på brickan. Servera med glögg och grönmögelost.
  

  Ni missar väl inte att det är sista dagen på tävlingen? Massor av jättebra tips har kommit in, men än finns det chans att vinna en tavla! Klicka in dig till tävlingen i högerspalten innan det är för sent vetja!

  Ha det gott!

  0 0
 • 11/21/12--21:50: Ord och text i ett moln
 • Bloggutmaningen A - Ö som Sara har startat har nu kommit till bokstaven V! Jag väljer att göra ett inlägg om W... som i Wordle. Ett kul sätt att få till ord snyggt. Många av er känner säkert till programmet redan, men kanske inte alla :-)

  Wordle, ett program där man kan skriva olika ord och text. Programmet slänger om alla ord och bildar ett ordmoln på ett coolt sätt. Blir en fin tavla med ord som man lätt kan göra själv.
  Mitt ordmoln blev ju nästan som en form av en julgran... passar ju bra så här när december nalkas :-) Svart, vitt och rött passar ju utmärkt! Jag skrev in adressen till min blogg och det är därifrån programmet hämtat orden som finns i "julgranen". Skriver man ut bilden och sätter den i en fin ram blir det ju en fin tavla...
   
   När jag var klar med orden och sparat bilden sökte jag lite mer efter roliga program där man kan arbeta med ord på olika sätt. Jag hittade ett spännande program som jag inte hört talas om tidigare... men det visar jag snart :-)
   
  Ha det gott!

  0 0
 • 11/22/12--13:27: Vinnare
 • Tävlingen om canvastavlan är avslutad och en vinnare är utsedd. Vinnare blev Lina Stuhr!
  Stort grattis! Lina hade ett superbra tips som jag ska kika vidare på. Vinnaren är kontaktad via mail.

  

  Pink flowering Gum. Flowering tree in Brisbane Australia. Ett blommande träd från Australien.
  Photo BY Tatters "Pink flowering Gum"
  Tusen tack till alla som deltog i tävlingen!

  Ha det gott!

  0 0
 • 11/22/12--22:25: Coola tavlor med text
 • Jag hittade ett riktigt kul program som jag fastnade vid ett bra tag! Det heter Tagxedo och liknar ju Wordle, men man kan göra lite mer med texterna och formen som man vill ha orden i. Jag blev ju så glad över att det blev i form av en julgran i det andra programmet, men här kan man välja mellan ett stort antal former redan från start.

  Tavla med text gjord i Tagxedo. Ett äpple fyllt med ord och text hämtat från min blogg. Julklappstips 2012. Julpyssel 2012 DIY.

   För att visa er valde jag ett peacemärke, en gran och ett äpple. Även i detta program kan man välja att skriva in en webadress så att ord plockas från sidan... här ovan är det ord från min blogg som hämtats.

  Peacemärke med text och ord som man kan göra själv. Jag har använt programmet tagxedo. Cool tavla med text.

  Likaså här... men som ni ser så finns det massor av "vanliga" ord med. Jag gjorde äpplet lite snabbt men tog bort de flesta "vanliga" ord så att innehållet i bloggen speglas bättre.

  Göra en egen personlig tavla med ord och text. Julklappstips 2012. Fina inredningsdetaljer som man kan göra själv. Julpyssel 2012. Jag har använt tagxedo. DIY.

  Här gjorde jag en gran med ord som passar in på vår jul. Den här ska jag nog skriva ut och sätta i en ram så att det blir en fin jultavla. De andra är bara tester, för att visa er programmet. De får jag slipa lite mer på innan de blir en tavla :-) Men visst var det ett coolt program? Man kan göra en tavla med ord som fylls i ett foto som förlaga också. Väldigt coolt! Alla bilderna på sidan är gjorda i Tagxedo och du hittar programmet på adressen www.tagxedo.com. Klicka bara på create och använd dig av valmöjligheterna i vänsterkanten. Prova dig fram! Det är lätt att använda! Kanske ett julklappstips... att fixa en fin tavla till någon?

  Ha det gott!

  0 0
 • 11/23/12--23:00: Julfeeling med renar
 • Lite nytt pynt på byrån i hallen... renar och lite från skogen som "hör till" välkomnar nu alla som stiger in genom dörren :-)

  Sående och liggande renar i inredningen julen 2012. Renar från Netto. Annorlunda kotte från Australien. Naturmaterial i inredningen

  Jag har förstått att Netto är ett hett ställe att hitta fina grejer... många bloggare som hittat både det ena och andra där har jag sett. En tur dit... och vips! Renar :-) De var ju riktigt fina ju!

  Annorlunda kotte från ett träd i Australien.

  Den annorlunda "kotten" tog vi med oss hem från vår resa till Australien 1987/88. Min man klättrade upp i ett ganska högt träd för att få ner en sådan :-) Haha, jag tog kort på honom när han hängde och klängde i grenarna för att få tag på den. Jag har ingen aning om vad det är för något, så om någon vet får ni gärna hojta till. Det hade varit kul att veta vad det är för något :-) Den passar ju finfint som dekoration...

  Ren från Netto och kottar som dekoration i hallen julen 2012.

  Ha det gott!

  0 0
 • 11/24/12--23:00: Besök hos Malin
 • I fredags öppnade Malin sin butik: Annies Stuga! Hon har bloggen Malins Diner som ni också kan kika in till. Premiärhelgen ville jag ju inte missa, så jag och min man körde där förbi igår eftermiddag en sväng. Jättekul att träffa henne IRL :-) 

  Malin som har bloggen Malins Diner hade premiäröppet i sin butik i Glommen. Inredningsbutik med massor av fint.

  Sååå bra hon och hennes man har fixat allt med det nya företaget! Jag håller alla tummar jag kan för att det ska gå superbra för henne i framtiden. Det ser lovande ut måste jag säga...

  Annies stuga i Glommen. Malin hade premiär i helgen. Nyöppnad butik i Glommen, nära Glommens hamn.

  Vilken julkänsla jag fick i stugan... utanför puttrade glöggen och doften smög sig in i stugan och blandade sig med dofterna från ljusen. Härligt! Kunderna kom in med jämn ström, men jag hann både få en pratstund och spana in butiken.

  På besök i Annies stuga i Glommen. Malin som har bloggen Malin´s Diner hade premiär för sin inredningsbutik.

  Japp, här har ni mig också... inte så ofta jag syns här på bloggen, men ibland så dyker jag upp :-)

  Premiärhelg för Annies stuga i Glommen. Utanför serverades det glögg. Jättefin liten inredningsbutik i Glommen.

  På återseende Malin!
   
  Ha det gott!

  0 0
 • 11/26/12--00:08: Klädstege X2
 • Nu ska det bli ordning och reda! :-) De där plädarna i soffan som slängts lite här och var i brist på bra förvaringsplats har nu fått en liten klädstege att hänga på! Det är mest jag som är lite frusen om kvällarna och använder plädarna flitigt...

  Klädstege att hänga upp filtarna och plädarna på i vardagsrummet. Klädstege av trä. Mörkbetsad trä.

  En till sovrummet blev det också! Lika bra det... där kan det också vara bra med lite ordning :-) Lite charmiga stegar tycker jag, fina och praktiska. Butiken i Falkenberg (Fynda) brukar alltid ha massor av kul och varje gång man kommer dit så finns där lite nytt. Jag vet inte om det är bra eller dåligt... hm, det beror nog på hur man ser på det. Om man säger så här... klädstegar var inte det enda vi lastade in i bilen :-)

  Klädstege av trä som vi lutar mot väggen i sovrummet. Klädstegen är betsad med lite mörk eller svart bets.
   
  Tillägg i inlägget i efterhand för att visa bilder som jag tog i butiken...
   
  Vit klädstege i trä.
   
  En vit klädstege fanns också. De hade också en i mer naturlig träfärg, men den tog jag tyvärr inte kort på. Denna vita har de haft ett tag... de andra är nyheter!
   
  Herrbetjänt i vitt trä.
   
  En herrbetjänt :-) Fint det också! Konsolbordet nedan i stål med återvunnet trä funderade vi på om vi skulle köpa och ha framför vår nya fototapet... men det var liiite för långt. Nu är vi på jakt efter ett liknande, men som är mindre i djup och lite kortare.
   
  Konsolbord eller avlastningsbord i stål med en skiva som är av återvunnet trä.
   
  Helt klart värt ett besök i denna butik om man inte har för långt att åka...
   
  Ha det gott!

  0 0
 • 11/26/12--21:00: Julfix
 • Det går sakta med säkert framåt... jag slår in paket så att papper, saxar och tejp yr omkring runt om. Nästan så att det ser ut som en krigszon när jag har varit i farten! Men kul är det!

  julklappsinslagning. Christmas wrapping. Annorlunda paketinslagning med målade tomtar på inslagningspappret.

  Så himla mycket fint det finns att köpa, men så svårt att veta VAD man ska köpa och lägga i paketen. Alla har ju olika smak... men jag hoppas att det blir bra nu iallafall :-)

  Inslagning av julklappar på annorlunda sätt. Dekorerade med olika färger, snören och små juldekorationer.

  Än är jag inte klar med julklapparna, men jag siktar på att bli klar till första advent! Det är ju en del annat som ska fixas också, förutom julklappar och annat julfixande :-) Fototapeter och målning till exempel :-) Snart kommer det på bild... kanske i morgon?
   
  Adventsfint med hyacint i kruka av trä med form av en stjärna. Dekorerad med kanelstång och mossa. Inspiration advent och jul 2012.
   
  
  Ha det gott!

  0 0
 • 11/27/12--21:00: Fototapeten är uppe!
 • Vi är jättenöjda med tapeten! Härligt med nytt! Den lilla hallen har ingång för ett rum på vänster sida och ett rum till höger. Vi byggde till den delen -94 eftersom vi behövde två rum till, så där satt ett fönster förut. Verkligen dax att renovera med andra ord :-)

  Nyrenoverad liten hall med en fototapet från Mr Perswall. Taket var i furupanel men det målade vi vitt. Fräcka tapeter hos Mr Perswall. Bild på före renovering finns nedan. Inredningstips med svartvit fototapet i en hall.
   
  Fototapeten beställde vi hos Mr Perswall. Övervåningen kommer också att prydas med en fototapet därifrån, men det får vara som det är ett litet tag till iallafall... först firar vi jul i lugn och ro :-)

  Svartvit fototapet med eiffeltornet i vår renoverade hall. Tapeten beställde vi hos Mr Perswall.

  Taket har vi målat vitt och vit tapet satte vi upp på övriga små väggar. Snart kommer dörrarna att bytas ut också... till vita spegeldörrar.

  Vardagsrum med vy över fototapeten i hallen. Ett projekt med att fixa nya tapeter och renovera en liten hall.
   
  Nu har vi kommit fram till att även rummet här framför ska få känna på den vita penseln, på samma sätt som vi gjorde i köket. Den bruna panelen kommer att bli vit! Ett kommande projekt som finns på "listan".

  Vill ni se hur det såg ut före? Hahahaha, ja, jösses ... håll i er för nu kommer -90-talet fram :-) Kommer ni ihåg de där små "fönstren" i väggen? Hihihi.

  Bild på hur det såg ut före renovering och projektet med att sätta upp fototapeten. Det var panel av furu på väggar och i taket. Nu satte vi upp en fototapet i svart och vitt med eiffeltornet. En tapet från Mr Perswall.

  Ha det gott!

  0 0
 • 11/28/12--05:45: Klick blir lyx!
 • Femstjärnigt hotell? Dyrt? Nä, inte alls! Jag brukar inte boka de dyraste hotellen, men i går gjorde jag det... fast billigt :-) Elite Plaza Hotel i Göteborg blir vår destination några dagar efter att vi firat in det nya året! 350 kr/natt!!

  Just till jul så har de riktigt bra erbjudanden! 4-stjärniga hotell för 250 kr/natt och 5-stjärnigt för 350 kr. Vi passade klicka hem lite lyx i julklapp också :-) Perfekt!

  Om du känner för att boka så tar annonsen dig direkt dit:  Skynda dig om du vill ta del av erbjudandet... för hotellnätterna försvinner snabbt!

  Lisa med bloggen "Silver och färg inredning" tipsade mig om en Trendföreläsning i februari. Verkar ju superkul! 90 minuter av total inspirationsboost! Inredaren, stylisten och trendföreläsaren Henrick Eriksson föreläser om hur trenderna ser ut inom inredningen under år 2013. Om ni känner för det - haka på och hör av er så att vi kan stråla samman i Göteborg allihop, vetja! Kul att träffa bloggare :-)

  Trendföreläsning i Göteborg om hur trender inom inredning ser ut under år 2013.Föreläsningen innehåller 2013 års trender inom inredning och du får ta del av material, färger och mycket mer inom trend. Kursen hålls i Göteborg på scandic rubinen Kungsportsavenyn.

  Ha det gott!

  0 0
 • 11/29/12--07:10: Mycket på gång
 • En av årets peak är här! I mitt jobb har vi en av årets två stora arbetstoppar just nu... omdömen för varje elev i år 3 - 9 ska skrivas och det är betygssättning i år 6 - 9. Mycket jobb nu!

  Sitter i köket och arbetar med min Mac. En kopp kaffe hör till. Julpynt ska fram idag.

  Idag har jag inte ens tagit med mig arbete hem, för vi har bestämt att det är dags att damma av jullådorna och se vad det är för skoj där i :-) Man glömmer ju av från år till år... lite nytt köps till och lite gammalt slängs.

  I morgon är det fredag igen. Jösses vad fort det går nu! Till helgen blir det nog också mycket arbete. Känns bra att beta av lite under några timmar i ostörd miljö :-) Men vi ska allt hinna med lite annat också. Det är ju bland annat massor av julmarknader. En eller ett par sådana ska vi allt ta oss till. Det hör till :-) Mysig tid vi har framför oss nu!

  Ha det gott!

  0 0
 • 11/29/12--21:00: En härlig dag!
 • Idag är det fredag, men inte vilken fredag som helst! Det är min och min mans 21:a bröllopsdag! Detta ska vi så klart fira! Förra året fixade vi nya ringar, men denna gång nöjer vi oss med ett härligt restaurangbesök. Det kändes lite speciellt att välja nya vigselringar igen efter 20 år tillsammans :-)

  Hall i svart, vitt och rött. Tavlan med ord är gjord i ett onlineprogram som heter Tagxedo. Tavlan har röd botten och jag har valt text och ord som passar till julen. Bokstäverna av trä som bilder ordet god jul är köpta på Netto.
   
  Igår blev det adventspynt och julpynt här hos oss. Alla stjärnorna är uppe... så mysigt. Ordtavlan jag gjorde på Tagxedo har kommit upp bland annat :-)

  Bokstäver av trä som bildar ordet god jul. De är röda och vita med stjärnor, prickar och snöflingor på dem. Köpta på Netto.

  Bokstäverna är köpta på Netto så klart :-) Hehe! Det var egentligen en girlang med ett rött band och lite träkulor, men jag klippte itu det... tyckte de blev finare så.

  Höslöv från skogen. Röda, gula och orange färger på löven.

  Hoppas nu bara att vi får se lite snö på de här höstlöven som ligger på marken. En decimeter snö, några minusgrader och sol beställes härmed och jag önskar få ha det så i ett par månader. Är det vinter så ska det ju vara lite snö och kallt. Efter det så får det gärna vända och bli varmt igen :-)

  Ha det gott!

  0 0
 • 12/01/12--00:48: Award
 • Vilken lycka att få en utmärkelse för bloggen! Det är Ewas Galleri & hem, Hannis Hem och Svart på vitt som skickat denna award till mig! Superstort tack! Jättekul!  Med denna utmärkelse följde en del frågor som jag nu ska svara på:

  Favoriter:
  Det beror lite på vad för slags favoriter som efterfrågas, men jag tolkar det som jag känner för här. Min största favorit är min familj! Det kan också vara skaldjur om vi pratar om mat... och svart, vitt och rött om vi pratar färger :-)

  Det här gör mig alldeles bubblig av lycka:
  Oj, här snackar vi många saker, men det första som slår mig är att jag alltid strålar upp lite extra när familjemedlemmarna kommer hem efter att vi inte setts på några timmar, exempelvis efter en dag på jobbet. Jag blir glad av att se dem!

  Favoritplats på jorden:
  Jag är en riktig "hemmatjej", mitt Varberg är det bästa! Österrike ligger mig också varmt om hjärtat.

  Bästa godiset:
  Lakrits och gelehallon :-)

  Det tackar jag inte nej till:
  En kopp kaffe

  Drömyrket som aldrig blev av:
  Jag har nog aldrig haft något speciellt sådant... kanske därför jag velade in i det sista och har hakat på lite olika utbildningar längs med vägen.

  Vilken historisk person skulle du vilja bjuda in på en tacokväll?
  Jag skulle gärna vilja träffa min pappa igen... men jag är dock tveksam om han skulle ha gillat tacos.

  Bästa köpet:
  Huset, vår schäfer och vår Bonneville :-)

  Dagens "Skulle verkligen vilja ha":
  Att ett dygn har 36 timmar....
  ----------------------------------------------------------------------------------------------------------
  Med awarden följde uppdraget att skicka den vidare till bloggar som har färre än 200 följare.

  • Berätta på din blogg vilka du nominerar och länka till deras bloggar
  • Svara på frågorna du fått av den som nominerat dig
  • Hitta på nya frågor till de du nominerar
  • Skriv på deras blogg att de är nominerade
  -----------------------------------------------------------------------------------------------------------

  Jag nominerar följande fantastiska och inspirerande bloggar:

  Silver och färg inredning
  Bara Sara
  Meam Die
  Tidsoptimisten
  Home2Tiny
  Ninnas Blogg
  Dianas drömmar

  Jag har inte hittat på några nya frågor till er, utan skickar vidare de jag fick svara på.

  Ha det gott!

  0 0
 • 12/01/12--07:30: December är här!
 • Igår firade vi ju vår bröllopsdag! Vi hade bokat bord på en grekisk restaurang... jättegod mat, men tyvärr inga bilder därifrån. Förrätten slog allt... jätteräkor i het tomatsås! Mmmm!

  vitt zinkhus med värmeljus i. Vita stjärnor som jag fyllt med kottar i olika storlekar. Renar och kottar. Inspiration julen 2012

  Lite tända ljus på kvällen och filmtajm sista timmen som var kvar av lördagen!

  Adventsstjärna i fönstret. Gran av naturmaterial. Stjärna i vitt porslin på bordet i vardagsrummet.

  Idag har vi fixat de sista julklapparna! Nu är vi klara! På eftermiddagen passade jag på att åka till Lindberg där det var julmarknad. Ninna med bloggen Ninnas blogg var där och sålde prydnader gjorda i betong. Jättefina saker! Tyvärr var rabarberbladet av betong redan sålt när jag kom... sådana har jag kikat på innan. Så snyggt med mossa och ljus i dem! Det blev några mindre löv i betong för min del istället. Fina de också...

  Ninna på julmarknaden i Lindberg. Hon tillverkar olika föremål av betong. Julen 2012

  Ha det gott!

  0 0
 • 12/02/12--01:15: 1:a advent
 • Huset är alldeles tyst... maken är på jobbet en stund och barnen har inte kommit upp än. Det är bara jag och Hera som är i farten. En stilla frukost och det första ljuset är nu tänt.

  Advenstpynt på bordet i köket. Första advent har kommit och första ljuset är tänt.

  I eftermiddag är det julskyltning i stan. Inte riktigt samma sak som när man var liten, men det blir nog en sväng dit ändå :-) Lite mysigt är det ju allt...

  Adventsljusstake med fyra ljus och dekoration med mossa, svampar, kottar och granar av trä.

  Ha det gott!

  0 0
 • 12/02/12--21:00: Silver och jul
 • Vad roligt det är att se allt adventsfixande här i blogglandia! När jullådan åkte fram inför adventspyntandet så åkte faktiskt allt fram... även tomtarna :-)

  Julstjärna i fönstret i hallen. Adventsstjärnan är i silver. Dekoration och inredning julen 2012

  Sååå många tomtar fanns det inte i lådan ... så jag tyckte att jag lika väl kunde sätta fram de vi har. Det får inte bli för mycket "grejer" tycker vi, så, ja... lite pynt här och där bara :-) Idag blev det dock bara stjärnan i fönstret och en ren som fastnade på bild. Ser ni mer vad som fastnade på bilden? Hihi Lite lurigt det där... att det speglar sig ibland :-)

  Ren i silver tillsammans med kottar som dekoration julen 2012.

  Ha det gott!

  0 0
 • 12/03/12--07:22: Vinter i Varberg
 • Årets första decemberdagar har inletts med riktigt mycket snö. Jag tillhör den skaran som gillar snön... kanske mest för att det lyser upp och julkänslan infinner sig ännu mer.

  Vinter i Varberg. Snön vräkte ner och låg så fint vid hamnen. Julkänsla med snö som lyser upp landskapet.

  Jag brukar alltid köra ner till havet när första snön kommit. Det är så otroligt fint vid hamnen, Fästningen och Kallbadhuset med all snö. Snön vräkte ner och där stod jag och fotograferade... inte en människa syntes till.

  Vintern 2012 i Varberg. Första snön har kommit och jag passade på att fotografera Kallbadhuset i Varberg. Snötäckt landskap.

  Ha det gott!

(Page 1) | 2 | 3 | .... | 130 | newer